tirsdag den 11. august 2009

Barce, Barce, Barce!

Barcelona! Endelig!! Efter regn og et ikke vandtaet telt (som holdt taet!! Nogenlunde) ankom vi endelig med toget til Barcelona. Vi svedte og svedte efter at vaere varmt paaklaedt fra det kolde San Seb (kun 24 grader, pff) og forsoegte at finde ud af vores vaert som vi skulle bo hos befandt sig. Efter vejguiding fra en svensk servitrice kom vi frem! En soed (vi blev klogere) mexicaner der har boet i Barcelona de sidste fire aar. Og hans indianerven der ditto har levet her i fire aar.
De virkede soede, men da de begyndte at fortaelle om weekendens udskejelser og eksperimenterende blev vi lidt skraemte! Vi kom hjem i lejligheden og fik endnu en overraskelse. Et lille Ikea-lignende garderobeskab (til planter) lagde hus til 15 marihuana planter med forskellig smag (bl.a. mango). Der havde navn. Og blev talt til. Og vaekket hver morgen. J-E-S-U-S! Manden er 34 og har ikke boern. Planterne er hans boern.
Efter de havde roeget deres aftenboenne lagde vi os til at sove i en dunst af hashtaage paa sofaer der var alt alt for korte. Endnu en helvedesnat. Om morgenen gik vi ud for at fixe hostel men fik foerst plads dagen efter. Vi var stuck med vores couchsurfer der viste sig at ryge boenner (joints if you wonder) kl. 10, 11, 12, 13, 14, 15 et. Konstant! De fortalte os om Mexio og noget var spaendende andet latterligt. En principfast mand man ikke kunne diskutere med.
Tiden loeber ud nu. Vi skriver i morgen.
Vi er blevet forsoegt bestjaalet, blevet antastet af store nigerianske kvindelige prostituerede, men vi afvaergede alle Barcelonas bad guys!!!

Sov godt Danmark!

2 kommentarer:

  1. Hej Freja og Freja.
    Ja - I er nok rigtig ude på eventyr. Det er min yndlingslæsning hver dag - ikke helt uden sved på panden.
    Ha´det godt begge to fra mormor Anni og morfar Kai

    SvarSlet
  2. Hej piger,spændende læsning.
    Dejligt at I bruger løs af livets muligheder og giver os borgerdyr et indblik i andre værdier.
    Hold farten,
    Søren

    SvarSlet